Részvételi feltételek

A regisztrációs lap kitöltése és elküldése érvényes jelentkezésnek minősül, amelyet követően jelen részvételi és lemondási feltételek érvényesek. A regisztráció beérkezése után a számla érkezését követően, átutalással tudja teljesíteni részvételi díjának megfizetését.

A MAJOSZ JÁRMŰIPARI KONFERENCIÁN való megjelenés feltétele, hogy a részvételi díj befizetésre kerüljön. A számla összegének ki nem egyenlítése nem minősül lemondásnak.

A részvételi díj nem tartalmazza a szállás és a vacsora költségét, a vacsora külön regisztrációhoz és díjfizetéshez kötött. Szállásfoglalásban tudunk segíteni, amennyiben szükséges emailben a gal.petra@majosz.hu jelezze.

Szervező adatai:

MAJOSZ – Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetség
Székhely: H-8900 Zalaegerszeg, Külterület hrsz. 0788/90

Adószám: 18048676-2-20

Lemondási feltételek:

Lemondást a részvételi díj teljes visszafizetése mellett a rendezvény napja előtti 5. munkanapon 12 óráig – KIZÁRÓLAG ÍRÁSBAN a gal.petra@majosz.hu címen – fogadunk el. Telefonos vagy egyéb szóbeli lemondásokat nem áll módunkban elfogadni. A lemondási határidő utáni regisztráció esetén lemondásra nincs lehetőség. Mivel az online jelentkezés megrendelésnek minősül, ezért utólagos reklamációkat a lemondási határidő után – beleértve az átutalás hiánya miatti rendezvénytől való távolmaradást is – nem fogadunk el. Ebben az esetben is – mivel a lemondási határidőig nem érkezett hozzánk írásbeli lemondás – a teljes összeget ki kell fizetni.

Részvételével elfogadja, hogy profilképe, neve, cégneve és beosztása a rendezvényoldalon nyilvánossá váljon. Az esemény sajtónyilvános. A rendezvényen fotó, videó és hangfelvétel készítése előzetes engedélyhez kötött, amely a gal.petra@majosz.hu címen kérhető! A helyszínen készülő fotókat a szervező korlátozás nélkül felhasználhatja.

A helyszínen felügyelet nélkül hagyott értéktárgyakért a szervezők felelősséget nem vállalnak.

BEMUTATÓK

Az alábbiakban megtekinthetik a megújult Xhibitor kiállítói rendszert működés közben.

X