Havasi Csaba

Havasi Csaba, vezérigazgató Linamar Hungary Zrt.

Gépészmérnökként Drezdában végeztem majd Kanadába mentem dolgozni a Linamar Corporation-nek. Fémmegmunkálás iparágon belül végig lépkedtem a ranglétrán, termelési, műszaki és gyárigazgatói, gyárvezetési feladatokon keresztül.

A magyarországi növekedés apropóján visszaköltöztem az országba és most a Linamar Hungary Zrt vezérigazgatójaként erősítem a céget.

Linamar Hungary Zrt. Békés megye legnagyobb foglalkoztatójaként több mint 2500 munkavállalónak biztosít stabil jövőt. Munkánkkal hozzájárulunk a fejlődéséhez, nemcsak a gépjárműgyártás hanem a mezőgazdasági betakarítógépek (OROS) és az ipari/emelő alkalmazások (SKYJACK) területén is. Fő profilunk az ipari és autóipari alkatrészgyártás. A piaci trendeknek megfelelően termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük, legújabb projektjeink az elektromos járműgyártásra koncentrálnak. Autóalkatrészeink a legismertebb járművekbe épülnek be, beszállítói vagyunk többek között az Volkswagen Csoportnak (Audi, Volkswagen, Skoda), a Ford-nak vagy a Bosch-nak. Kanadai anyavállalatunk, a Linamar Corporation több mint félszáz vállalatot üzemeltet Amerikától, Európán át Kínáig.

X